Слава лине знову!

Лидия Елена
Радість щира лине знову
З уст дітей її прийми,
Дякуєм за хліб і воду,
Що щоденно маєм ми!

Дякуєм за Слово Боже
За дарунок неба для землі,
Що в нас дні іще погожі
Теплі   сонячні  усі!

Сонце тепле завітало
Літом гріло на землі
Фруктів овочів не менше стало
Дякуєм ми Богові за всі!

І подяку щиру ми складаєм,
Що комори не пусті.
Лине пісня понад краєм
За дарунки Бога золоті!

За лани багаті в полі
Де росли в нас буряки,
Дякуємо всі за помідори,
Не забув Господь нас Ти!

Дарував Ти нам картоплі,
Що вділити можемо і ми ,
Там де хворі і голодні,
Жертву щиру Ти прийми!

Перець є у нас червоний,
Різні овочі і кольори.
Колір синій,жовтий і зелений
Вітамінами багаті всі вони!

Баклажани,морква і капуста,
Цибулина і часник,
Є селера,і салати,і петрушка,
Дяка Богові від нас!

Дяка Богові за фрукти,
За усі-усі Його дари,
Що піклується щоднини,
Щоби хліб щоденний мали ми!



(Олег,так добре)
Це для дітей.