Мине

Налоксон Максимович
Руки терпнуть на морозі,
Обличчя холодом горить.
Outdoors,
Ми...

Ноги силоміць крокують,
Жарти додають тепла.
Мрія
Мала...

Час розставить всіх в портрети,
Був вгорі - лети униз.
Газету...
Please...

Сонце котиться й сідає,
Люди тінню повз людей...
Все минає,
Мине...