Квадрати капiтана Шнiтке

Александр Тагаев
Та ні то він же поїхав і не приїхав більше
І нічого йому більше не треба
Ну можна набрати квадрат води
Термометр ковбаси під пахвою вітрини
А можна я поцілую саму вашу посмішку?
Намагався не наступати на проліски
Термінатор розплавився ніби свічка
Оголошення про свіжі порічки біля дороги
Пластмасові люди в електричці в середині дев'ностих
Вже тоді можна було б здогадатись
Що вони не зварять кашу із сокири
На стіл застелений очеретом снів
П'яний матюкався з підводи біля села.