Воiстину воскрес!

Олександр Мачула
Я щиро дякую тобі, мій добрий брате,
за привітання з святом Великодня !
Бажаю успіхів і радості багато,
щоб не минала благодать господня.

Хай в світлий день святого воскресіння
засяють промені жовтаво-золоті
і густо зійде відбірне насіння,
щоб колосом могутнім прорости.

В цей день знаменний чудо-свята Паски
хай сонце сяє нам усім з небес
і знов лунає, наче божа ласка: 
Воістину воскрес ! Воістину воскрес ! Воістину воскрес !

27 – 29.04.2008 р., Миколаїв - Одеса