Мой последний вздох укр

Танцюра Владислав
Анонс нового вірша з нової збірки "Моє останнє зітхання"

Скільки вже нами пройдено доріг,
І скільки втрачено, друже, часу,
І ми зіставимо цей грішний світ,
Коли більше не зможемо писати.

Скоро в сети