Написано бесссонными ночами

Ирина Генина
Написано 
бессонными  ночами
Принесено 
 на   суд
В   угоду 
 лиш   себе
Украшено 
   иконами
Свечами
Могильными   крестами
И    венками
В   углу
   пылится
Ненужное ТЕБЕ