Буратино, не з архiву

Петр Коваль
Там ти, тут я. І неможливо
Не відчуватися щасливим,
Хоча й не спільна в нас стезя,
Бо ми ще є – і ти, і я.
З великих букв, а не курсивом,
Звучить в мені твоє ім’Я,
Тому, що більше, ніж красива,
Талант твій також є важливим,
Ну а все інше – нота «ля».
У жарті є дещиця жарту,
Ще більш відвертим буть не варто.