Nothing more to say...

Странник Небес
I will pass, you willn't see it,
My lovely and tender view,
You willn't reply to my letter(poem),
But I really happy to love you.

I will say, and you willn't hear,
My speech, told by my heart...
I am living, because you're breathing,
Waiting for our meetings, with sad...

For me, you will never open,
Doors of your lovely heart,
Just will bury your feelings,
Pain and nothing more...

I will drink one, then the other,
Just not to suffer,
Please know, I love you,
And nothing more to say...
(Stranger)

Я пройду, ты не заметишь,
Мой влюбленный нежный взгляд,
На письмо мне не ответишь,
Но тебя любить я рад.

Я скажу, ты не услышишь,
Сердцем сказанную речь,
Я живу, пока ты дышишь,
Жду с тоской случайных встреч.

Для меня ты не откроешь,
Двери сердца своего,
Просто чувства похоронишь,
Боль и больше ничего.

Выпью я одну, другую,
Чтобы сильно не страдать,
Просто знай, тебя люблю я,
Больше нечего сказать...
(Странник)