8 серпня 2001

Лариса Крамаровская
Хай вальс візьме мене за руки
Хай закружляє наче в сні.
Нехай милують слух ці мелодійні звуки.
Нехай не сном це видасться мені.

Хай пропадуть одразу і навіки
Самотність, горе і печаль.
Хай щастя нитка впаде на повіки,
А на обличчя радості вуаль!