iскра

Евгений Гетьман
В моїх очах з"явилася іскра!
В її очах побачив надзвичайне!
І хоч дорога наша вийшла не легка,
Прошу,нехай все буде файне...

Шепіт хвиль розказує про холод.
Ми пам"ятаєм один й тот самий епізод:
Почервоніло сонце так само як і я.
Тепер так часто згадуєм про те - де ти і я.


Е. Г.