Лети

Евгений Гетьман
Я міг блукати в твоїх снах,
Якби не виліз на свій дах.
Пишу тепер я про свій страх
В віршованих, сумних рядках.

Я б міг боятись впасти вниз,
Без тебе навіть просто свист
На вигляд має чистий лист.

Я хочу бути там, де ти,
Тому кажу тобі:-"лети".
Без цих польотів ми, нажаль,
Пізнаєм, що таке печаль.


Е. Г.