Журавлi

Геннадий Сивак
Надхнення- Катерина Соловей

http://www.stihi.ru/2015/10/16/5962
Журавлі.

Ми бачимо  їх  в піднебісі,
Спішать у далекі краї,
З Поділля, з Карпат, та  з Полісся,
Летять в далечинь  журавлі.
Їх пісня чудова лунає,
В осінній, замріяний час,
Вожак чудотворно волає,
Цим самим вітає і нас.
А поки дивлюся у слід,
Єдина у нас Батьківщина,,
Під крилами  їх  білий Світ,
Але найдорожче  Вкраїна.
Зараз Вирій казковий чекає,
Та сняться ліси і поля,
Весною Господь повертає,
Щоб рідна зустріла земля.

Автор Геннадій Сівак.
16 жовтня 2015 року.