Не маю права

Ольга Довгая
Та чи маю право тебе кохати,
Якщо мене це вбиває?

Як повітря з вогнем вдихати,
Як зі скель назавжди стрибати,
Моє життя, нажаль, триває.

Я не маю права тебе кохати!


17.10.2015