***

Наталия Стадниченко
Ми зустрілись з тобою
У нашому раї, де літають лелеки
Хрущі де гудуть у гаю навесні
Де за лісом ріка, а на закаті
За ноги кусають нас комарі

У нашому раї, де співи гітари
Зливаються з шумом трави і дерев
Де реальні стають наші мрії і мари
І вирушає в дорогу Хогвартс-експрес

Де вечір зимовий такий теплий, як чай
І тапла є наша розмова
Ти уходячи скажеш: "Натали, не скучай"
І темною ніччю підеш додому

Так дивно згадати, як все це бувало
У нашому раї, де зірки не згасають
У нашому раї, де щастя цвіте
У нашому раї, де довіку лунає
Наш щирий і сповнений радості сміх.

Моїй милій Ані і зеленій Плавещині