Зимова колискова

Олександр Мачула
               
На подвір’ї сніг кружляє,
                тиша навкруги.
Мама пісеньку співає –
                спи мій любий спи.
Хай тобі вночі насняться
                кришталеві сни.
Ніби коні прудконогі
                линуть ковзани.
На санчатах з гірки стрімко
                наш Андрійко мчить.
Баю-бай, засни дитинко,
                все навколо спить.
Баю-бай спочинь маленький.
                Біла заметіль
понесе тебе на крилах
                у безмежну синь,
А прокинешся і ранком,
                з першим промінцем
будеш бавитись світанком
                з сонячним лицем.

                13.01.2007 р., Попрад – Київ (в літаку)