Дiд Мороз

Олександр Мачула
               
Дід Мороз – червоний ніс,
подарунки нам приніс:
вовчика і поросятко,
зайченя і левенятко,
косолапе ведмежатко,
рудувате лисенятко.
Хто ж він, хто ?
Та це ж наш татко!
До Андрійка він спішить.

                13.01.2007 р., Попрад, Словаччина