Вставай Вкраiна вiльная

Олександр Мачула
(варіації на тему патріотичної пісні «Вставай страна огромная»)

Вставай Вкраїна вільная,
вставай на лютий бій!
Із путлером-негідником
Душителем надій.

         Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
гримить, немов набат.
Кінець в землі українській
знайде рашистський гад.

Не будуть сили темнії
над Ненькою витать.
Лани її безмежнії
не будуть плюндрувать.

        Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
гримить, немов набат.
Кінець в землі українській
знайде рашистський гад.

Звільнімося від нечисті,
дамо катам відпір
і путлерських загарбників
не пустимо у двір.

        Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
гримить, немов набат.
Кінець в землі українській
знайде рашистський гад.

Ми знищимо запроданців
та інших холуїв.
Здолаєм підлих зрадників
Захистимо свій дім.

        Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
Гримить немов набат.
Кінець в землі українській
Знайде рашистський гад.

Ми скажем ні рашизму,
ми скажем ні війні.
скотам-сепататистам
і внутрішній гризні.

        Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
Гримить немов набат.
Кінець в землі українській
Знайде рашистський гад.

Єдиною країною
здолаєм хижий вир.
Всією Україною -
за щастя і за мир!

        Приспів (два рази):
Хай воля нездоланная
Гримить немов набат.
Кінець в землі українській
Знайде рашистський гад.


02 серпня 2014 р., Приморсько, Болгарія