З новим 2008 роком

Олександр Мачула
               
           (відповідь моєму другу і колезі Алексані)

Я чемно дякую тобі старий друзяко,
за привітання з роком цим Новим.
І хоч народжений я був у рік собаки,
на нього ось чим щиро відповім:
Я теж вітаю з новорічним святом
тебе і всю твою сім’ю !
Бажаю бути мудрим і багатим
та зберегти всю людяність свою !
А ще я зичу віри у належність
стосунків чесних і у кожну мить !
Бо 008-й зовсім не безмежність,
оскільки вісімка стоїть, а не лежить !

     1 січня 2008 р., Миколаїв