как найти половинку. из ЯП

Елизавета Судьина
Do not bother your chest by sobbing,
Leaving that one - who is not yours
do not go after him with exposures -
You were not his wife., that is all!

It is "easy" to find a "soul mate" -
We need, suffering in long fight,
Err and look for a "half" and "midway"
And again not to sleep at night.

And again to wake up in the morning,
Burning all error bridges down
And again put yourself in order,
And again to walk the world miles.


Раннее
Ясномысля Переславлев
http://www.stihi.ru/2008/02/05/2319

Не труди свою грудь рыданьями,
Расставаясь с тем - кто НЕ Твой
И не шли ему вслед обличений -
Ты была НЕ его Женой.

Очень "просто" найти "половинку" -
Нужно, мучаясь, ДОЛГО искать,
Ошибаться, искать "серединку"
И опять среди ночи не спать.

И опять просыпаться в утро,
Папалив всех ошибок мосты,
И, себя приведя в порядок,
Вновь исхаживать мира версты.