Моя душа

Амильда
Прости, моя душа, що не з тобою
Я мрію у хвилини забуття.
Мій сум пливе неспинною рікою
По твоїй тонкій лінії життя.

Прости, моя душа, що дні і ночі
Стискаю теплі руки не твої.
До тебе я прилинути так хочу
І знову відірватись від землі.

Прости, моя душа, що я без тебе
Пірнаю у незвідані світи.
Ти зірка, і тобі замало неба,
А я тепер боюся висоти.

Прости, моя душа, що серце б’ється, 
Як тільки чую я твоє ім’я. 
Але життя складніше, ніж здається.
Прости, що я навіки не твоя.


21.10.2015