Невдача

Гена Сергиенко
Ми у клубi танцi грали,
Був в суботу повний клуб,
Гарно молодь танцювала,
Аж трiщав пiдлоги дуб.

Репетицiя – три пляшки,
Щоб натхнення вмить прийшло,
Пiснi вивчити не важко,
Щоб здригнулося село.

Три гiтари, барабанщик,
Майже «Beatles», просто жах,
Звукова колонка – ящик,
I контакт - на сiрниках.

Добре, автори не чули,
Що зробили ми з пiсень,
Але слави ми здобули,
Що зростала кожен день.

Збагатити щоб ще бiльше
Наш сiльский репертуар,
Запросили ми приїзжих
За маленький гонорар.

Хлопцi згодились вiдразу,
І в той вечiр навеснi
Грали i «Машину Часу»
Й навiть «Boney M» пiснi.

Пiшли плiтки по окрузi,
Що в нас грають зiрки всi,
Через тиждень, вiрте друзi,
Прийшла молодь з шести сiл.

А спiвак наш – алкоголiк,
Щедрий внюхавши врожай,
Так напився, що поволi
Пiшов спати у сарай.

Не доїхали тi зiрки,
Не схотiли грать за так,
Й спiвака, пропив що нирки,
Не добудишся нiяк.

Ми утрьох, як Паганiнi,
Рятували честь – атас!
I я вдячний навiть нинi,
Що тодi не били нас.

2001