Безсоння

Август Саша
Ніч.
Безсоння.
Вуха ласкає тиша.
Музику не вмикаю.
Мовчання на грані крика.
Шкірою відчуваю,
Як планета робить свій оберт.
Здається, моя свідомість
Падає фарбами на мольберт.
Тиск у скронях зростає:
Окремо голова і тіло.
Думки кружляють навколо,
Ніби від мене лишився тільки Володар Мух.
Я навіть не помічаю, як починаю говорити вслух.
Реальність поступається мариву.
Я приходжу до тями тільки тоді,
Як на небі з'являється зарево.