сурогатну шукавши любов

Мария Зирко
Я піду, коли стане затісно
у розмові, у погляді нам,
ти мовчатимеш ніби навмисно,
не лишаючи місця словам.

Будуть нові з`являтися люди,
світлофори горітимуть знов,
ти ітимеш  нізвідки в нікуди,
сурогатну шукавши любов.

Так, пройшовши багато і мало,
і змиваючи ввечері грим,
ти відчуєш: тебе щось зламало,
мій останній людський пілігрим.
О.Г.