Я вже нiколи не повiрю

Мила Кирилюк
Я вже ніколи не повірю
Тому, хто зрадив хоча б раз.
Тому, хто вбив в мені надію…
І нехай Бог розсудить нас.

Довіри більш не повернути,
Не стати милим силоміць.
Але так, знаю, мало бути…
Бо шори зняті із зіниць.

Хтось був для мене хибним другом…
(Я не жалую про любов!)
Що ж, і така буває смуга…
То чорна, а то біла знов!..