Жовтневий танок

Наталья Гуркина 2
Листочки в повітрі, мов птахи, літають,

Щасливо довкола малечі кружляють.

Милується око цією красою,

Вітається осінь з тобою і мною,

Старанно навколо усе прикрашає,

А листя в таночку кружляє, кружляє...