Не згадую поганого. Не пам ятаю

Мила Кирилюк
Не згадую поганого. Не пам’ятаю.
Я зберігаю пам'ять про ДОБРО…
І тільки добре й світле у собі шукаю…
Моя душа пронизана теплом!

Усіх, хто мене зрадив й скривдив, відпустила.
Закреслила всі плани щодо них…
Я нових – відданих в своє життя впустила –
Порядних поважаю і простих.

Печальних спогадів в собі не зберігаю.
То нібито зі мною не було…
Приємні запахи, й усмішки пам’ятаю…
Забулась тих, що причиняли зло.

Не згадую поганого. Не пам’ятаю.
Переді мною образи обличь,
Котрих я лише сонячними уявляю…
Їх не зітре ні пам'ять, а ні ніч.

Оточують мене правдиві й щирі люди...
Натхненно я сідаю за перо!..
Наївна може я… Ну що ж, нехай так буде…
Так легше жити й вірити в ДОБРО.

20.10.2015