Розмови чи плiтки

Лю Нели
Розмови про пусте
І час летить в нікуди,
Туди, де се не те...
Ускладнюють все люди.
Розмови чи плітки?
Язик чи просто м'яза?
Засмічують чутки
Наш розум, мов зараза.
І Его аж пищить,
Про нього знов згадали,
Дали байок попить
Й лайном нагодували.
Та, досить, нині, СТОП!
Пора думки міняти
І не казати :" Гоп!",
Бо нікуди скакати.

Прийшла чудова мить
Старе похоронити.
Просто Душею жить
І Серцем говорити.


       24.10.2015