коли я чую...

Оля Каракай
коли я чую твоє ім'я,
мені наче ніж встромляють.
думки про те, що ти не моя
безжально мене шматають.

краще не чути твоє ім'я.
ти недосяжна зірка.
не знаю, хто без тебе я?
мені без тебе гірко.

по серцю вжалила змія.
бридке безжальне стерво.
і знов ... і знов твоє ім'я
по серцю і по нервах.

© Оля