З мене досить

Полина Лымарь
З мене досить байдужості,
абсурду терплячості,
реалій жорстокості,
людської невдячності,
оманливих кроків
правди брехливої,
сяйва далеких
бажань і омріяних
звершень, досягнень
та користі вчинків,
сміття обіцянок,
нічних поєдинків
на хвилях невтомного
самоприниження,
крикливого погляду
страху. Знецінене
наше сьогодні
в очах віртуального
життя без матерії.
З мене досить примарного.

24.10.15