Залежна

Алена Мария
Мені ніжність твоя - зорями,
А розлуки хвилини - мукою.
Дотик ніжності - кисню подихом.
Розбуди свого голосу звуками.

Від твоєї любові залежна.
Я залежна й тому - беззахисна.
Не врятують найвищі вежі.
Я сама собі так ненависна.

Захисти мене той любовію,
Що так прагну від тебе мати я
Захисти, бо я вже збожеволіла.
Загубила себе, втратила.

О, як болісно вміти кохати,
І боятись тебе втратити.
Лиш в обійми твої пірнати би.
Ніби птаха - у пастку втрапила.

О, як радісно вміти кохати,
Коли щастя лише від погляду.
На губах твоїх - присмак м'яти.
В мене серце палає полум'ям.

І як сильно мене полюбиш ти,
То тримай мене ще міцніше.
Я благаю, прошу, молю тебе.
Я тоді стану ще ніжніше.

І сильніше мене кохатимеш,
Чистотою роси стебел,
То тим відданіше шептатиму
Як я сильно люблю тебе.