Милий, коханий..

Марина Белобров
За що тебе кохаю, я не знаю,
За очі мабудь яснії твої,
Тебе я кожну мить чекаю
І поринаюсь я в свої думки.
І кожної хвилини я шепочу
Ти повертайся назад сюди,
Сказати я тобі слова хочу
Своє кохання подарувать тобі...

ПРИСПІВ:

Милий, коханий де ти зараз є
Я тебе чекаю, любов у серце б`є
Милий, коханий до мене повернись
Ти мені здалеччя обізвись...

Твої вуста шепочуть бажання
В долонях ніжність зігріва,
Хіба тоді могла сказать я
І відкрити тобі всі почуття.
Лише очима я розповім,
Як запалила в серці кохання
І між нами не потрібно слів,
Нам доля зробила поєднання...

ПРИСПІВ.

За що доля тебе мені подарувала
Із ніжністю прилину я до вуст,
Як довго я на тебе чекала,
На небо гляну, за тебе помолюсь...
В очі загляну я з коханням,
Думками передам усе тобі
І живу лише одним бажанням,
Що ти у мене є в душі...