Що таке справжня творчiсть

Александр Тагаев
Можливо Ви зі мною не погодитесь
Але я Вам скажу, що таке справжня творчість

Справжня творчість це коли взяти цеглини уламок
І на якихось іржавих гнилих дверях
Нашкрябати три каракулі
Або просто рейданути рискою.

А оце, що Ви тут пишете
Все не те.