Молитва

Оля Хорева
Божий храм i свята iкона...
Якби знати такi молитви,
Щоб жила моя Україна,
Щоб не було такої битви.
Там, де гинуть не виннi люди,
Там, де брат убиває брата,
Ллється кров i руїни всюди-
Нашi дiти iдуть в солдати.
Хто продав тебе,земле-мати,
В кого визрiв цей план жорстокий?
Скiльки ще тобi так страждати,
Батькiвщино моя синьоока?
Дай же,Боже,нам все здолати,
Хай Господь покарає катiв...
Я у храмi молюсь.Я - мати!
Я молюсь за наших синiв.