Звездам безразлична Астрономия

Марат Нуриев
Звездам безразлична астрономия
Зекам безразлична колония
мертвым безразлична Агония
Клоунам безразлична ирония
бомжам безразлична гармония
Ди каприо оскара Церемония
фанерным певцам филармония
кикабидзе браслеты циркония
депутатам страх беззакония
скунсу запах зловония
мне астрономия.