Creatura

Олись Лапковский
Глина, из которой я леплю тебя, настолько податлива,
Глина, з якої я ліплю тебе, настільки м'яка,
что на секунду мне становится страшно.
що на секунду мені стає страшно.
Я подхожу к обрыву: падаю долго, долго.
Підходжу до прірви: падаю довго, довго.
Ты приближаешься к краю,
Ти підступаєш до краю,
смотришь, вздыхаешь,
дивишся, позіхаєш,
сплёвываешь,
циркаєш,
отмахиваешься рукой,
відмахуєшся рукою,
уходишь, не ожидая конца.
йдеш, не чекаючи кінця…