Пертурбацiя

Фиолетта
Переставити знаки,
перевірити коди,
переглянути файли,
поміняти айфон.
Перечистити пам'ять,
перекраяти мапи,
перетріпати постіль,
перевіяти сон.
Перевітрити мізки
 і перелюбити,
перебрати гербарій   
чорно-білих світлин.
Перебути негоду,
переплести  дороги,
пересіяти вірші,
віднести на млин.
Переплакати...
І передзвонити,
собі, 
щоб спитати: ну як там усе?
Переслухати довгі гудки
 і почути – 
ваш абонент поза зоною… все…