Жартую, а печаль нiде не дiлась

Петр Коваль
Політика давно уже до заду.
Ви можете давать мені поради,
Все безнадійно, а тому не буду.
Вони жирують, а страждають люди.
Верховну зраду аніскілечки не жаль.
Не тільки осінь навіва мені печаль,
А ще і несподівана простуда,
Тому сьогодні не піду нікуди.
Забув – потрібен ще акцент.
Знов гривна падає, а розкошує цент.