Б. Церква...

Марина Белобров
Рідне місто Біла Церква,
Як тебе нам не любити.
Ти як та частинка серця
Величезної країни.
Люди в місті всі чудові
І історія цікава,
Люди щирі тут у слові
І яскравість тут у святах.
Ти багата на героїв,
На медалі, перемоги,
Ми живем тут, як у домі,
То ж вітаю я з нагоди-
З Днем народження тебе,
Хочу щиро привітати,
Процвітай, зростай, живи,
Будь для нас ,як мама й тато,
Щоб любов парила в небі,
Мир і спокій був у душах.
Рідне місто-Біла Церква,
Тобі- Божого благополуччя!
Жителів вітаю з святом
Всім здоров`я і любові,
Від душі я всіх вітаю
З побажанням в Божім слові!