Я кохаю тебе...

Марина Белобров
З чистим серцем я прилину до твоєї душі
І зазирну в очі рідні такі,
Ти чуєш, кохана, не самотні ми,
Коли співають в серці солов`ї.
Я кохаю тебе всією душою і серцем
І дарую тобі всі свої почуття,
І живу тим життям, де ти моє-сонце,
Де на віки я твій, а ти-моя!
Мила, жадана, кохана моя,
Як довго чекав я тебе в світі
І ось нарешті знайшов тебе я,
Найдорожче бажання моєї мрії!
Як хочу сказати тобі ті слова,
Щоб душу зігріли і серце спалили.
Ти-найдорожча частинка моя,
Ти плам`я кохання-яке запалили.
Ось підійду пригорнуся до тебе,
Тихенько з любов`ю тобі прошепчу,
Ти сама рідна людина у мене!
Ти чуєш, кохана, тебе я люблю!
Ти чуєш, повір і не вагайся,
Не скривджу тебе, навпаки, захищу!
Ти тільки завжди мені посміхайся,
Довірся мені тебе я молю!
Красива і щира, кохана, жаданна,
Тобі я освідчуюсь в своїх почуттях,
Для мене ти сама незрівнянна,
Як зірка яскрава у моїх снах.
Небо шепоче, вітер танцює,
Музика грає десь у душі,
Твій образ очі мої малюють
І голос бринить десь там в глубині.
Ніжність твоя наче квітка весною,
Подих любові манить мене,
Ти зачаровуєш мене геть собою
І я не впізнаю вже себе.
Ти все змінила в житті поступово,
Все що було полонила собой,
Так як я жив перед тобою
Не хочу того! Хочу бути з тобою!