я сегодня оптимистка

Анастасия Котюргина
Падзенне.
Вусцішны прасвет
галін, жыццём замацаваных
за дрэвамі...
Жывы шкілет
стаіць,
бязлісцевы падранак.

Ўсё тут - смяротная туга!
Што ж... Снег змяняецца залевай.
Надзея будзе
              во -
                ра -
                гам!
Пілуюць дрэвы.