я завжди буду поруч

Основатель
я завжди буду поруч.
можливо в думках або спогадах,
але буду.
буду тобі, як поміч,
як та, що зірвала дах.
завжди. усюди.

тримаючи ніжно за шию,
я буду довго тебе цілувати.
так треба.
просто по іншому я не вмію,
мені ніколи не існувати
без тебе.

ти — те саме повітря,
якого мені до біса не вистачає.
зовсім.
і те саме соняшне світло,
якого я з нетерпінням чекаю
всю осінь.

і я тебе також прошу:
чекай мене, як нікого.
так треба.
я сама не утримаю ношу,
не знесу цього дня мовчазного
без тебе.