Законопроект

Нюша Анисимова
Анекдот из Киева

Кум Ахванасий до кумив зайшов надвечир.
Силы за стил з вареныкамы й салом.
Капустка,  огиркы, та же смэтаны глэчик.
Горилкы взялы чвэрть, бо  завжды мало.

Так добрэ сЫдилы, балакалы пивночи
Про тэ и сэ, про човэн и рыбалку.
Кума Кылына пэрла про свое жиноче --
На дачу трэба ий провидать мамку.

Як чрэво ижею й горилкою набылы,
То сталы про политику чесаты: 
Що в Украины олигархы обнаглилы,
Затрахалы всих  в Ради дэпутаты. 

Потим на тэму пэрэйшлы тут сэксуальну.
Про тых дивчат, що люблять всих за грощи.
Для Афанасия ця тэма  актуальна.
Ще выпыть, занэсло б так свит за очи 

Вин зпьяну запытав: "Що, якщо ныни
Всих лигализувать повий в краини?

Прымружыв око кум  на Ахванасия
Й забурмотив щось, начебто в согласие.

Тут и кума на гомин выстрыбнула з хаты:
"Закон у Раду, трэба выдвыгаты.
 Щоб простытуцию вам лигализуваты".
 В ных для початку видибрать мандаты".
****
2.11.2015

13'11'13'11
13'11'13'11
13'11'13'11
13'11'13'11
11'11;
12'12;
13'11'13'11