Вл тку з донечкою

Анеле Окнеидва
В літній теплий погожий деньок,
Вийшли з донею ми у садок,
Співали пташки й гріло сонце,
Руденький виліз на віконце.

Знайшовши зелену галявинку,
Розстелили квітчасту ряднинку.
Взяли альбом та фарби яскраві
Й намалювали малюночки вдалі.

Ось улюблена квітка - бабусі,
А чудова веселка - Настусі.
Дідусеві - кольоровий літак
Й на будиночку великому дах.

Ось і сідає вже спатоньки сонечко,
Натомилась від творчості донечка.
Йдемо ніченьку ми зустрічати
Та казкові події ввісні проживати.
(26\08\2015)