На вес лля

Людмила Михалина
Сьогодні єднаються ваші серця.
Я вірю-назавжди єднаються.
Хай піснею буде ваше життя
І хай у сім'ї все ладнається.

Щоб молодість,радість,щастя й добро
Щодня у оселю заходили
Щоб завжди у домі були ніжність й тепло
Щоб ви не втрачали-знаходили

Продумуйте й втілюйте багато ідей
Дітьми обростайте гарненько
Я думаю,з таких двох чарівних людей
Вийдуть добрі батько та ненька.

Ви тільки кохання в душі збережіть
Це щире,велике кохання
Цінуйте ,радійте та просто живіть
Таке  наше вам побажання!