***

Еленушка Жукова
Діяти та міркувати,
Кожній події шукати причину,
Пальцем на склі малювати,
День прикрашати смаком капучино.

Квітнути райдужним цвітом
У кришталевій знеструмленій стужі,
Поглядом зорі ловити
В круглім відбитку люстерка калюжі.

У поворотах примхливих
То недосяжних, то повних простецтва,
Бачити щось особливе –
Це існування як витвір мистецтва.