Якщо не будем ми мовчати...

Юлия Смелянец
Війна на дворі ...
Що це має бути ?
І скільки можна здійснювати зло !
Ми всі єдині , маєм бути ,
Але не знаєм як цього здобути ...
І все ж я вірю ,
Є в нас  такі люди ,
Що наведуть порядок у країні ,
Є в нас майбутнє , якщо не будем ми  мовчати ,
А йти безламно до мети ...