На землю схилився купол овальний

Иван Галета
На землю схилився
Купол овальний.
В далину покотився
Погляд прощальний!

У синю безодню,
У далеч туманну.
Як мрія – свободну,
Як волю бажану!

Погасла зірниця,
Темніють тополі,
Вертається, сниться
Минуле поволі .


© Галета Іван  «Земля людей» 1960р.