ЛЮДИ...

Марина Белобров
Люди добрі, схаменіться!
Не діліть Ви землю!
Ви ж усі родом від Бога
І кормитеся нею.
Люди всі- рівня по суті
Хоть і мови різні,
То ж єднаймось в одне ціле
Щоб процвітать по днині...
Люди добрі, Ви, почуйте
Гроші не важливі!
Влада, інтерес- проходять
Зосталось- єдине...
Люди - це життя усім
Продовження роду!
Не вбивайте...молю всіх...
а почуйте Бога...