залишся

Основатель
покинь все.
я сльозно у тебе прошу —
залишся.
бо я без тебе не можу.
ты бачиш,
як я без тебе вмираю.
хоч знаєш,
що бути з тобою бажаю.

а чуєш,
як серце у грудях лютує?
сумуєш.
твоє точно так же бунтує.
не стримуй
того, що не можна спинити.
нагадуй,
за що зміг мене полюбити.

важливо,
щоб ти мене не забув.
можливо,
зі мною у долю пірнув.
покинь все.
я сльозно у тебе прошу —
залишся.
я просто без тебе не зможу!