Любовь в проявлении желания... укр

Злата Боголюбова
Кохання в прояві бажання.

Кохання, прояв чистого бажання,
Бажання віри у турботі та плекання,
Плекання мрії у дзеркальність справжнього жадання,
Жадання істинного почуття – КОХАННЯ!

Кохання – вірус, що не стремен в поглинанні,
Антитіла до котрого, не винайшли, та  й всі примарні,
Воно, як випромінення радіоактивного бажання,
Нестримне з жодною із сил людських у намаганні.

Кохання, прояв чистого, дзеркального бажання…